Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

FRAKT- OCH LEVERANSPOLICY

Vi (Alibay.se) vet att din beställning som anländer i tid för ditt evenemang är VITAL. Du ska beställa med vår kostnadsfria standardtid, vi tar aldrig en beställning om vi inte är 100% säkra på att vi kan garantera din deadline. Den totala leveranstiden är: Bearbetningstid + Leveranstid. Fraktavgiften beror på vikten och storleken på artikeln / varorna.

Vi levererar våra produkter via våra kurirpartners PostNord,DHL, FedEx etc.

Tullskatter enligt varje lands art skall bäras av kunden och han måste vara medveten om dess detaljer enligt sitt land.

Varje order får ett spårningsnummer innan den lämnar vår anläggning. Från det att det lämnar våra dörrar till den tid det kommer till din, vet du alltid var ditt paket är. Alla beställningar som görs  alibay.se  försäkras från avsändningsdatumet tills de levereras till din angivna leveransadress. 

Alltid 14-dagar returrätt. 

Om ditt objekt inte kommer vänligen kontakta oss på vår e-post:  [email protected] We kommer att ta upp en utredning med våra kurirer.

Om spårningen visar att varan levereras utan leverans till din plats så kan du anspråk på varan inte kommit fram genom att lämna in ingen mottagen av varor disclaimer form i ordning stödja oss i att ersätta eller utfärda återbetalning för objektet.

Vår Standard/regelbundna leverans:

   1.             Våra normala leveranstider är 1-2 dagar. Observera! Beställningar som läggs på helger skickas tidigast måndagen efter.

2.             Om förseningar i leveransen skulle inträffa (utan att vi meddelar dig om längre leveranstider) kontakta oss på e-postadress: [email protected]

NÅGOT SOM SAKNAS I LEVERANSEN:

Vi skickar ofta ut beställningar i flera olika paket, så dessa kan komma fram vid olika tidpunkter. Observera att detta inte innebär att du kommer att debiteras någon extra leveranskostnad. Men om du fortfarande är oroad över din saknade vara (s), vänligen gå till Låt leveranser för att spåra din saknade vara(s).

1.     BESTÄLL AVBRYT:

Vänligen acceptera våra ursäkter, ibland måste vi avbryta beställningar av ett antal skäl:

Produktotillgänglighet: Vi försöker få in så mycket val som möjligt på vår hemsida, och ibland måste vi avbryta beställningar när den beställda produkten inte är tillgänglig.
Misslyckade säkerhetskontroller:  Order kan också annulleras om säkerhetskontroller misslyckas, det finns flera orsaker till att detta kan inträffa. Kontakta gärna vårt Kundtjänstteam för ytterligare detaljer.
Avbokning av kunder : Om du har begärt att avboka delar av eller hela din beställning.

Om din beställning har annullerats kommer du att skickas ett av tre e-postmeddelanden:

En del av din beställning annulleras

Tyvärr, vi kunde inte leverera alla artiklar i du beställt. Du får en fullständig återbetalning till den ursprungliga betalningsmetod som användes för de annullerade artiklarna.

Du beställer har misslyckats våra säkerhetskontroller

Beklagar, den beställning du nyligen lagt hos oss har annullerats eftersom detaljerna som är kopplade till beställningen har misslyckats med våra interna säkerhetskontroller. Du kommer inte att debiteras för ditt objekt /s. Kontakta gärna  vårt Kundtjänstteam för ytterligare detaljer.
  Bytesrätt

På alibay.se, när produkten är felaktig från den som kunden beställde eller när en artikel är skadad, måste kunden skicka foton eller en video inom 48 timmar efter leverans som visar att artikeln är felaktig eller DOA (Dead On Arrival) ).I det här fallet skickar vi om en ny artikel och kunden ska returnera produkten enligt vår returpolicy.Obs: På grund av olika satser av produkterna kan det komma från olika produktionspartier, varulogotypen eller förpackningen som kunden fick kan variera från leveranser eller från bilderna som visas på vår webbplats.Om det fysiska utseendet eller funktionerna i artikeln är korrekta kommer detta fall inte att inkluderas i policyn för felaktiga försändelser.Alla försäljnings- eller reklamartiklar som säljs återbetalas inte och kan inte bytas ut.

  Öppet köp & Retur

Om kunden inte är nöjd med köpet och vill returnera det inom 14 dagar efter leverans ber vi kunden att skicka tillbaka produkten till vår fabrik (fullständig adress kommer att skickas till kunden via e-post). I detta fall ska kunden hållas ansvarig för alla fraktavgifter. Efter 14 dagars leverans av produkten är vi inte skyldiga att acceptera retur från kunderna.Om vårt kundsupport team accepterar retur av din produkt. Kunden ska hållas ansvarig för alla fraktavgifter.

  • Kunden måste se till att returnera artikeln med originalförpackningen och alla tillbehör i samma skick som mottagits.
  • Alla kunder måste kontakta Alibay.se för godkännande innan de skickar eller returnerar något till oss.
  • Alibay.se svarar inte för den returnerade artikeln utan föregående meddelande till Alibay.se.
  • Du måste meddela att du ångrar det. Meddelandet ska skickas till oss på [email protected] I ditt meddelande måste ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och varorna som returen gäller vara tydliga och tydliga.

Obs: Alibay.se förbehåller sig rätten till ändringar av returpolicyn. Eventuella ändringar kommer att uppdateras på vår webbplats.Alla försäljnings- eller reklamartiklar som säljs återbetalas och kan inte bytas ut.undantag

Undtantag

Rätten att återvända / återkalla gäller inte för:• Produkter som har förseglats (förseglats) av hälso- eller hygienskäl och förseglingen (förseglats) har brutits av dig.

  • Produkter som har besegrat ljud eller bildinspelning och där förseglingen har brutits av dig.
  • Skräddarsydd produkt, som är skräddarsydd för dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.
  • Tjänster som har slutförts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten startas utan ångerrätt.
  • Varor som snabbt kan försämras, t.ex. mat.
  • Utgåva av tidningar eller tidskrifter.

 Hur kan jag få min återbetalning?

Våra återbetalningspolicyer är enkla. Du kan kräva återbetalning genom att skicka ett mejl till [email protected]

Betalningsmetoder & Återbetalning

Vi återbetalar din beställning till den ursprungliga betalningsmetoden eller byter ut dina objekt när de har behandlats.

Återbetalnings Cykel

Den kompletta återbetalningsprocessen tar normalt ca 3-7 arbetsdagar från dagen för bekräftelse av återbetalning. Ingen kredit förrän produkten har anlänt.